De AMOS Academie is een ontmoetingsplek voor medewerkers, die van en met elkaar leren en ervaring uitwisselen.

Met een uitdagend en interactief scholingsaanbod houden wij de kennis van onze leerkrachten en directeuren op peil. WIj hebben veel kennis in huis die wij met elkaar delen. De AMOS Academie is hierbij een deskundige stimulator. Door het delen van kennis, het verpreiden van best practisen, het ontwikkelen van het team en de school,wordt de kwaliteit continu verbeterd. De AMOS Academie is een ontmoetingsplek voor medewerkers, die van en met elkaar leren en ervaring uitwisselen. De krachtige kennisstroom die hierdoor ontstaat, komt zowel de leerkracht als de leerling ten goede.

Op de AMOS Academie worden eigentijdse opleidingen aangeboden, waardoor de persoonlijke ontwikkeling van iedere leerkracht wordt gestimuleerd. Het uitwisselen van expertise en collegiale consultatie krijgen volop de ruimte bij de AMOS Academie.

Jaarlijks verwelkomen wij vele stagiaires. Via Opleiden in de School zijn scholen mede verantwoordelijk voor de kwaliteit, de begeleiding en de beoordeling van de stagiaire. Wij werken hierbij samen met de IPABO, een hogeschool die toekomstige leerkrachten opleidt. Rondom iedere student staat een opleidingsteam: de mentor op de school, de schoolopleider en de IPABO-docent.

 

"Een van de betere trainingen die ik heb gehad. Veel informatie en erg actief. De tijd vloog voorbij!"

Differentiëren kun je leren